SAMSUN / TERME - Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferi Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla öğrencilerimizin şiirleri ve gösterileriyle kutlanmıştır.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak 12 mart İstiklal marşının kabülü töreni kapsamında Terme kaymakamımız sayın Metin MAYTALMAN’ın Terme ilçe millieğitim müdürü ve Terme Jandarma komutanının katılımıyla belirli okulların öğrencilerinin katılımıyla Okul müdürümüz Mustafa BAŞ’ın açılış konuşmalarıyla birlikte okul öğrencilerimizin şiir ve tiyatro gösteriyle birlikte İstiklal marşımızın kabulü töreni gerçekleşmiştir.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

26 Şubat 3 Mart 2024 35. Vergi haftası çerçevesinde Terme vergi dairesi müdürü Mehmet Orhan okulumuzda konferans vermiştir. Vergi bilinci ve farkındalığı kapsamında okulumuz öğrencilerine bilgi ve tecrübelerini aktarmıştır.Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak emekleri için Mehmet ORHAN'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul futsal takımı Türkiye şampiyonası Çarşamba grubu gençler B erkek grubunda dereceye girerek turnuvayı  tamamlamıştır tüm takıma başarılar diliyoruz.

Şbt

Samsun Terme Dart Turnuvası Şampiyonu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmuştur.Karadeniz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak öğrencilerimizi kutluyoruz ve emeği geçen öğretmenlerimize Selahattin GÜDEK ve Ali ATAY’a teşekkür ediyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımızı Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak Saygıyla Anıyoruz.

Ock

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak 20 ocak 1989 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Samsunsporlu futbolcularımızı Saygıyla Anıyoruz.

Ock

Okulumuz Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Velilerimizin katılımı ve öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile Okul müdürümüz Mustafa BAŞ ın açılış konuşması ve öğretmenlerimizin karne töreni konuşması ödül töreni istiklal marşı ve karne dağıtımı ile tören gerçekleştirildi.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuz Karadeniz ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde Filistinli şehitlerimiz ve 20 gencimizin şehit edilmesi ile okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin okuduğu hatim in duası törenle konferans salonunda gerçekleştirildi. Duaya katılanların ahirete irtihal edenlerinin ruhun da sevaplar dua programında bağışlandı.

Ock

Okulumuz Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi emekli öğretmenlerinden Abdullah KUŞKOVAN ‘ı öğrencilerimizle buluşturduk.Abdullah KUŞKOVAN öğretmenimiz öğrencilerimize hedef belirlemenin önemi,vatan, bayrak konularında bilgi vermiştir.Kendisine Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak emekleri için teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimiz zenginlikleri adlı projede Divan-u Lügati't Türk adlı yapılan özgün denemede

Okulumuz Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi 9-B sınıfı öğrencisi Eren ÖZTÜRK ikinci olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Okulumuz Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Samgis 3.TYT deneme sınavı gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Edebiyat öğretmenimiz Kadir KÖSE sınava girecek öğrencilerimize sınav kuralları bilgilendirme semineri vermiştir.

Ock

Karadeniz mesleki ve teknik anadolu lisesi futbol takımımız Terme ilçe ikinciliği ve İl dördüncülüğü ödülünü almıştır.

Emeği geçen müdür , müdür yardımcıları öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.