SAMSUN / TERME - Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mustafa BAŞ - Müdür

Mudürümüz 01.04.1965 tarihinde Ordu ili Ünye ilçesi Kurtluca köyünde doğdu. İlkokulu kendi köyünde Ortaokulu Ordu Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu ve Ünye Merkez Ortaokulunda bitirdi. Lise tahsilini Ünye Endüstri Meslek Lisesi Metal Bölümünde Okul birincisi olarak bitiren müdürümüz Okul birinciliği kontenjanından Atatütk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Tarih bölümünü kazandı. Bu okuldan mezun olan müdürümüz 17.11.1986 tarihinde öğretmenlik mesleğine Adıyaman Gölbaşı Lisesinde başladı. Burada 10 yıl Tarih öğretmenliği, Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğe vekalet etti. Ardından Samsun Salıpazarı Çok Programlı Lisesinde Tarih Öğretmenliği, Terme Lisesinde Tarih Öğretmenliği görevlerinde bulundu. 15.09.2003- 07.09.2010 tarihleri arasında Terme Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevini yürüten müdürümüz 07.09.2010 tarhinden 04.07.2019 tarihleri arasında Çarşamba Anadolu Lisesi Müdürlüğünü yürütü. 05.07.2019 tarihinde Terme Daruşşifa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atandı. Darüşşifa MTAL’in kapanması ve Karadeniz MTAL ile birleşmesi sonucu 19/06/2020 tarihinde okulumuza müdür olarak atanmıştır. AB Projesi cerçevesinde Bulgaristan ve İsveç olmak üzere iki yurtdışı tecrübesi yaşayan müdürümüz Finlandiya ve Sudi Arabistan´ı görme fırsatı buldu. Orta seviyede Fransızca bilmektedir. Müdürümüz Evli ve 3 Çocuk babasıdır.